Naši developeri i dizajneri žive i dišu app development

Kako izrađujemo aplikacije?

Izrada aplikacije puno je više od pukog pisanja koda. U procesu razvoja jedne aplikacije sudjeluju developeri, dizajneri i marketinški stručnjaci kako bi ona bila funkcionalna, oku privlačna, intuitivna i svrhovita.

Pri izradi svake aplikacije pazimo na standarde industrije, uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe. Pazimo na sigurnost, osjetljivost podataka, GDPR i transparentnost, brinemo se za iskustvo korisnika (UX) i korisničko sučelje (UI).

Kod izrade svake aplikacije spajamo Vaše želje s našim iskustvom i izrađujemo aplikaciju koja savršeno odgovara Vašem poslovanju i potrebama.

Sigurnost

Aplikacija mora biti sigurna od hakerskih napada, tj. ona mora čuvati pohranjene podatke korisnika. U tu svrhu kreiramo i instaliramo plug-inove koji dodatno štite aplikaciju od bilo kakvih izvanjskih i unutarnjih prijetnji (bugovi).

Cross platform development

Radimo mobilne aplikacije koje djeluju na iOS i Android operativnim sustavima. Na taj način Vašu aplikaciju činimo dostupnom na svim mogućim iOS i Android uređajima.

Dizajn i brzina

Aplikacija mora biti vizualno privlačna i pregledna kako bi se korisnici na njoj lako snalazili. Ne smije “štekati”, jer će ju korisnici u protivnom brzo ugasiti i ocijeniti s 1/5; naša zadaća je da to izbjegnemo.

Personaliziranost

Danas je bitno imati aplikaciju koju korisnici mogu prilagoditi sebi i svojim potrebama. Mogućnost personalizacije je iznimno bitna mlađim generacijama koje žele maksimalno prilagoditi aplikaciju svojim ukusima i željama.

Svaka tvrtka želi svoj proizvod ili uslugu nuditi velikom broju ljudi i to danas može postići preko aplikacije.

Svaka tvrtka koja želi pojednostavniti svoje poslovanje to isto može učiniti s dobro razvijenom poslovnom aplikacijom.
Svaka tvrtka koja želi brži, jednostavniji i bolji odnos sa svojim klijentima/kupcima to može ostvariti pomoću aplikacije.

Mogućnosti je bezbroj, a na Vama je da iznesete svoju želju. Ispunite upitnik, razmislite i zamislite. Mi vam svoje mišljenje javljamo što prije.

Želim idealnu aplikaciju!

Upitnik

Saznajte kakva aplikacija bi unaprijedila Vaš posao

Mobilne aplikacije nisu više rezervirane samo za velike igrače sa velikim budžetom. NJihova izrada je danas jednostavnija, cijena pristupačnija, a prostor za izradu neograničen.

Ispuni kratki upitnik

  1
  Dali ste razmišljali o unaprijeđenju Vašeg poslovanja mobilnom aplikacijom?
  DaNe
  2
  Vaša idealna poslovna aplikacija bi postizala koji od navedenih ciljeva?
  Povećanje prodajeEfikasnije poslovanjeIzgradnja odnosa s kupcima
  3
  Jeste li neke od ovih ciljeva pokušali dostići aplikacijom?
  DaNe

   

   

  Želim da me kontaktirate oko moguće suradnje
  Želim primati Vaše edukativne i promotivne mailove

  Klikom na "Predaj" dajem privolu da IS MEDIA d.o.o. obrađuju moje osobne podatke navedene u kontakt obrascu, i to u svrhu odgovora na upit. Više o obradi osobnih podataka možete saznati na sljedećem linku.