Tim IS Media spaja kreativnost, motivaciju i ljubav prema stvaranju inovativnih, modernih, edukativnih i, prije svega, zabavnih mobilnih igara.

Industrija video igara je najbrže rastuća industrija, a njezini prihodi premašuju filmsku i glazbenu (skupa)! Samim time se profiliraju i različiti poslovi unutar ove djelatnosti. Osim web dizajnera, tu su grafički dizajneri, dizajneri korisničkog iskustva (tzv. UX dizajneri), programeri avatara, dizajneri proširene stvarnosti (eng. AR), dizajneri iskustva dronova, ilustratori, animatori pa tako i dizajneri video igara.

Razvoj video igre je djelatnost kojom se bavi pojedinac (engleski: developer) ili tim specijaliziran za izradu video igara. Developeri mogu biti specijalizirani za specifične igraće konzole kao i Sony PlayStation 3, PSP, Microsoft Xbox 360, Nintendo Wii i Nintendo DS, ali mogu razviti igre za razne sisteme, uključujući i PC-jeve.

Naš fokus je na izradi zabavnih video igara za mobilne uređaje. Iako se izradom igara bavimo tek 2 godine, naša prva službena igra, “Ninja Skidoshi”, je preuzeta u preko 5.000 primjeraka i igrana širom svijeta, od Brazila do Indonezije. Više o igri pročitajte u nastavku!

Naše igre

Nagato

Always unafraid, for my moves are as sharp as my blade

Momochi

The hat I wield acts as my shield, before me everyone will eventually yield

Hanzo

My feet forever land on gold; for that my soul has long been sold

Jinichi

My eyes are green, my skills supreme, when running at full speed I remain unseen.

Ishikava

A hired blade with a cyber head, my three red eyes give nothing but dread.

Koncept

Ninja Skidoshi je hyper-casual igra za Android u kojoj igrači moraju prebroditi sve prepreke i ostvariti što je moguće bolji rezultat. Igrajući također otključavaju nove skinove i mape koje igri daju dodatnu razinu kompleksnosti i razonode.

Tu je i natjecanje na globalnoj ljestvici, skupljanje zlatnika i zlatnih kipova kojima se, potpuno besplatno, mogu otključati svi elementi u igri. Igra je vrhunski producirana, atmosferična, originalna i zabavna, kako za mlađe tako i za starije uzraste.

Probajte, nećete požaliti!