Priča "O nama" je u nastajanju; postanite njezin dio

Mi smo tim kreativaca koji vole svoj posao

Tim IS Media sastoji se od stručnjaka koji vješto rješavaju probleme klijenata. Članovi našeg tima su velikom većinom ljubitelji tehnologije: developeri, specijalisti za digitalni marketing i dizajneri. U izvođenju kompleksnijih projekata surađujemo i s našim partnerima i vanjskim suradnicima kako bi izveli kompleksne zadatke i postigli zacrtane ciljeve.

Budući da naša tvrtka nudi široku lepezu usluga, tako se u našem timu nalazi velik broj različitih stručnjaka: app developeri, web developeri, grafički dizajneri, web dizajneri, specijalisti za digitalni marketing (content developeri, copywriteri, community manageri, social media manageri). Tu su još i razni vanjski suradnici koji su uvijek spremni ponuditi svoje usluge i rješenja: pravnici, ekonomisti, kamermani, producenti i ostali.

Uslužite me
 • Analitičnost

  Pri donošenju svake odluke vršimo detaljnu analizu Vaše situacije. Uzimamo što je moguće više faktora u obzira kako bi ishod svake donesene odluke bio pozitivan.
 • Učinkovitost

  Ostvarivanje vrhunskih rezultata naša je najbolja reklama. Na temelju njih gradimo svoj uspijeh, ali i Vaš. a do njih dolazimo hrabrošću, trudom i strašću. Ista filozofija vrijedi
 • Dinamičnost

  Unaprijeđujemo postojeće i stvaramo nove prakse. Uvijek idemo u korak s vremenom, a nekad i ispred njega. Preuzimamo odgovornost i poštujemo rokove.
 • Kreativnost

  Izrada originalnog i kreativnog sadržaja naš je forte. Istom kreativnošću pristupamo problemima u svrhu osmišljavanja boljih rješenja za postojeće probleme.

Upoznaj se s našim radom

Baci oko na neke od naših radova. Javi nam se i dajemo puno više na uvid ;)

Baci pogled