Tko smo mi

Podižemo vaše poslovanje na višu razinu

Mladi tim koji je predodređen za ostvarivanje visokih ciljeva.

Naša vizija

Naša vizija, odnosno svrha našeg postojanja je pružiti svakom našem klijentu najbolju uslugu s naglaskom na konstantno ulaganje u kvalitetu iste.

Naša vizija, odnosno naši ciljevi su biti vodeći po znanju, odnosu s klijentima te biti standard i mjerilo pouzdanosti u svim segmentima poslovanja. Želimo našim klijentima biti prvi izbor pri razvoju aplikacija, kreiranju grafičkog dizajna i digitalnom marketingu. Poslovnim subjektima želimo biti pouzdan partner koji se u svemu prilagođava njihovim potrebama te društveno odgovorna kompanija.

Usluge

Development

Naši developeri svakodnevno rade na razvoju interaktivnih aplikacija koje podižu svijest o proizvodima i uslugama. Specijalizirani smo u razvoju aplikacija u razvojnom okruženju Unity-a. 

Grafički dizajn

Osmišljavamo i izrađujemo kompletan vizualni identitet Vašeg poslovanja, od logotipa do billboarda. Pomažemo u kreiranju i provođenju inovativnih marketinških kampanja u print i digitalnom izdanju. Kreiramo i provodimo marketinške kampanje na search platformama i društvenim mrežama. 

Digitalni marketing

Provodimo marketinške kampanje na svim digitalnim platformama i vodimo brigu o društvenim mrežama. Kreiramo originalan sadržaj u promotivne, edukativne i informativne svrhe.

Naši radovi

Kroz godine poslovanja krerirali smo mnogobrojne radove. Poslovne aplikacije, web stranice, razne logotipe. Velik dio našeg posla je i digitalni marketing koji je u današnje vrijeme svima potreban. No posebno smo ponosni na naše videoigre.

Scroll to Top