Istražujemo. Razvijamo. Dizajniramo. Brendiramo.

Grafičkim dizajnom Vaš brend činimo jedinstvenim i privlačnim. Izradom web stranice Vas činimo dostupnim online. Digitalnim marketingom gradimo awareness i svijet upoznajmo s Vašom tvrtkom. Izradom aplikacije Vaše poslovanje činimo bržim, efikasnijim i isplativijim.

Grafički dizajn

Znanje i tehnike grafičkog dizajna provlače se kroz sve naše usluge. Njime oblikujemo Vaš vizualni identitet i predstavljamo Vaše usluge i proizvode u offline i online svijetu.

Koristeći boje, slike, fotografije i tipografiju izrađujemo sadržaj koji je oku ugodan, smislen i koristan. Sadržaj uvijek prilagođavamo svrsi, koja može biti prodajna, prezentacijska ili informativna.

Grafički dizajn također koristimo u svrhu ostvarivanja marketinških ciljeva i stvaranja ugodnog UX-a (user experience-a ili iskustva korisnika).

Prezentiraj me

Izrada web stranica

Web stranica je srce Vašeg poslovanja u online svijetu. S njom svoje usluge i proizvode činite dostupnima svima koji imaju pristup internetu. Na svojoj internet stranici također možete brzo i jednostavno podijeliti svoju priču s drugima i bolje se upoznati s Vašim posjetiteljima.

Web stranica je i mjesto gdje možete izložiti svoje radove, certifikate i testimonijale i tako uliti povjerenje u buduće potencijalne klijente. Treba i naglasiti da je posjedovanje kvalitetne web stranice nužan preduvjet za ostvarenje mnogih ciljeva iz svijeta digitalnog marketinga.

Trebam web

Digitalni marketing

Digitalni marketing je krovni pojam za vrlo širok spektar usluga. Neke od tih usluga su izrada sadržaja, vođenje društvenih medija, Google Ads, Facebook Ads, Google Analytics, SEO. Navedene usluge se mogu koristiti pojedinačno, u paru ili u paketu, ovisno o Vašim potrebama.

Ako se dobro provede, digitalni marketing može postići više različitih ciljeva. Njime možemo izgraditi awareness o novom ili postojećem proizvodu, poboljšati performans Vaš web stranice, povećati prodaju i izgraditi bolji odnos s kupcima.

Želim digimark

Izrada aplikacija

Mobilnom ili web aplikacijom možete postići brdo korisnih stvari. Tvrtke i ustanove koje su svjesne te informacije rado ulažu u razvoj i unaprjeđenje aplikacija kako bi išli u korak s vremenom, ubrzali procese, povećali prihode i uštedjeli vrijeme.

Aplikacijom možete otkloniti ne samo poslovne već društvene, marketinške, komunikacijske i još mnoge druge probleme. Za njezinu izradu potrebna je ideja i tim sposobnih i kreativnih ljudi da tu ideju realiziraju. Mi imamo ovo drugo; imate li Vi ovo prvo?

Hoću aplikaciju

Pošaljite upit i saznajte odgovore na Vaša pitanja