Izrada aplikacija našim developerima i dizajnerima dođe kao vezanje cipela

Kako radimo aplikacije?

Izrada aplikacija nije samo programiranje. U obzir treba uzeti njezin cilj, svrhu prema kojoj teže svi oni koji sudjeluju u izradi, a kod nas su to developeri i dizajneri, a katkad i copywriteri.

Težimo tome da aplikacija poprima moderan look, da su user experience (UX) i user interface (UI) primamljivi i funkcionalni te da se korisnici mogu jednostavno služiti Vašom aplikacijom. Pri izradi svake aplikacije pazimo na standarde industrije, uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe. Pri izradi također pazimo na sigurnost, osjetljivost podataka, GDPR i transparentnost.

Ako nemate ideje, mi ih predlažemo. Ako imate, mi ih unaprjeđujemo. Spajamo Vaše želje s našim iskustvom i dostavljamo aplikaciju koja savršeno odgovara Vašem poslovanju.

Želim aplikaciju
 • Sigurnost

  Kod izrade aplikacija pazimo da je ona sigurna i da štiti pohranjene podatke korisnika. U tu svrhu kreiramo i instaliramo plug-inove koji dodatno štite aplikaciju od virusa i napada hakera.
 • Dizajn & brzina

  Aplikacija mora biti vizualno privlačna i pregledna kako bi se korisnici na njoj lako snalazili. Ne smije "štekati", jer će ju korisnici u protivnom brzo ugasiti i ocijeniti s 1/5; naša zadaća je da to izbjegnemo.
 • Cross-platform development

  Radimo mobilne aplikacije koje djeluju na iOS i Android operativnim sustavima. Na taj način Vašu aplikaciju činimo dostupnom na svim mogućim iOS i Android mobitelima i tabletima.
 • Personaliziranost

  Danas je bitno imati aplikaciju koju korisnici mogu prilagoditi sebi i svojim potrebama. Mogućnost personalizacije je iznimno bitna mlađim generacijama koje žele prilagoditi sve od passworda do fonta.

Ispunite kratki upitnik i saznajte kakva aplikacija bi unaprijedila Vaše poslovanje

Mobilne aplikacije više nisu rezervirane samo za velike igrače s velikim budžetom. Danas je njihova izrada jednostavnija, cijena pristupačnija, a primjena gotovo pa neograničena.

Želim idealnu aplikaciju

Svaka tvrtka koja želi svoj proizvod ili uslugu nuditi velikom broju ljudi to danas može postići preko aplikacije.

Svaka tvrtka koja želi pojednostavniti svoje poslovanje to isto može učiniti s dobro razvijenom poslovnom aplikacijom.

Svaka tvrtka koja želji brži, jednostavniji i bolji odnos sa svojim klijentima/kupcima to može ostvariti uz pomoć aplikacije.

Mogućnosti je bezbroj, a na Vama je da iznesete svoju želju. Ispunite formu, razmislite, zamislite. Mi Vam svoje mišljenje javljamo čim prije!