Izrada web stranica spona je između dizajna, programerstva i marketinga

Treba mi web stranica

Svako poslovanje može imati koristi od web stranice. Njome možemo brže i lakše privući nove klijente i kupce, ostvariti bolji odnos s postojećim i potencijalnim klijentima i kupcima, predstaviti svoje usluge i proizvode online, podijeliti pozitivna iskustva i komentare postojećih kupaca s budućima, i još puno toga.

Moderni trendovi nam pokazuju da gotovo svi kupci pretražuju proizvode i usluge online. Neka istraživanja čak pokazuju da mlađe generacije sude o Vašem poduzeću ovisno o tome imate li web stranicu ili ne. Vaši potencijalni budući klijenti i partneri će Vas također pretraživati online. Naravno, nije samo bitno da Vas pronađu online; bitno je da im se svidite kad Vas pronađu.

Trebam web

Web stranica treba biti vizualno privlačna, ali i funkcionalna

 • Responzivnost

  Kod izrade web stranice u obzir treba uzeti sve uređaje preko kojih se do nje može doći (kao i na trendove korištenja uređaja). Mi ćemo za Vas izraditi web stranicu koja je pregledna na računalima, tabletima i mobitelima.
 • Funkcionalnost

  Radimo visokofunckionalne web stranice koje posjetiteljima omogućavaju da brzo i lako dobiju ono po što su došli. To može biti kupovina proizvoda, ispunjenje kontakt forme, pretplata na Vaš newsletter, i još puno toga.
 • Dizajn

  Izgled web stranice uvelike utječe na daljne korake posjetitelja. Ukoliko je ona vizualno privlačna, i ukoliko se korisnik osjeća ugodno dok ju koristi, veća je vjerojatnost da će taj korisnik poduzeti daljne akcije.
 • Brzina

  Odbacujemo nepotreban kod i izrađujemo web stranicu koja se brzo učitava. Web stranice koje imaju sporu brzinu učitavanja stranica i podstranica češće dobiji X od korisnika nego one koje sadržaj ponude gotov odmah.

Izradu web stranice kombiniramo s uslugama digitalnog marketinga kako bi ona dostizala Vaše prodajne ciljeve

Zašto kombinirati izradu stranice i digitalni marketing?

Mi za Vas možemo izraditi i dizajnirati web stranicu s kojom Vi dalje radite što želite. Ali, smatramo da je puno bolje za Vas da kompletnu uslugu prepustite nama. Uz izradu same internetske stranice radimo tekstualni sadržaj (content writing), SEO optimizaciju, te mjerenje kroz Google Analytics.

Kombinacijom ovih usluga Vaš web će (za početak) imati kvalitetan sadržaj koji će zadržati kupce i potaknuti ih na akciju. Dobar sadržaj će također privući više ljudi na Vašu stranicu, što će algoritmi internetskih tražilica nagraditi. Za Vas možemo izraditi i napredne upitnike preko kojih će Vaši potencijalni korisnici doći do njima vrijednih informacija (a Vi do njihovih mailova).

Svakako bacite oko na naše usluge digitalnog marketinga ako želite da izradimo kompletnu web stranicu, ili ako želite da redizajniramo i nadogradimo Vašu postojeću stranicu.

Želim paket

Želite web stranicu? Želite web stranicu + digitalni marketing? Javite se!