Izrada web stranica spona je između
dizajna, programerstva i marketinga!

Svako poslovanje može imati koristi od web stranice. Njome brže i lakše privlačimo nove klijente i poslovne partnere dok istovremeno gradimo kvalitetne, dugoročne odnose s postojećima. Na web stranici predstavljamo svoje usluge i proizvode, dijelimo pozitivna iskustva i komentare postojećih klijenata i partnera i tako gradimo snažan, upečatljiv brend.

Moderni trendovi pokazuju da gotovo svi kupci pretražuju proizvode i usluge online, u digitalnom svijetu. Neka istraživanja potvrđuju da mlade generacije sude o Vašem poduzeću ovisno o tome imate li web stranicu ili ne. Vaši potencijalni budući klijenti i partneri će Vas također pretraživati online – bitno je ne samo da Vas vide, već da na njih ostvarite pozitivan dojam koji će Vaše poduzeće ‘izdvojiti iz mase’.

Web stranica treba biti vizualno privlačna
ali jedinstvena i funkcionalna!

Responzivnost

Web stranica mora biti pregledna i funkcionalna na svim uređajima (PC, mobile, tablet). Kako bi web stranica dostigla zadovoljavajuću razinu responzivnosti, ključna je suradnja dizajnera i developera koji predviđaju i rješavaju probleme preglednosti i responzivnosti web stranice na svim uređajima.

Dizajn

Iznimno je važno imati vrhunsko dizajniranu web stranicu, jer upravo ona predstavlja Vaše poduzeće i brand u digitalnom svijetu. Kvalitetnim dizajnom privlačite nove posjetitelje i motivirate ih da istražuju o Vašem poslovanju, uslugama i proizvodima. Lošim dizajnom si činite ‘medvjeđu’ uslugu jer posjetitelje tjerate tamo gdje ne želite da idu – kod Vaše konkurencije.

Funkcionalnost

Web stranica mora imati svoju funkciju i cilj. Ako se potencijalni kupci ne snalaze na Vašoj web stranici oni će bez razmišljanja (i s puno frustracije) napustiti web stranicu i potražiti ono što im treba kod Vaših konkurenata. Kako se ovo ne bi dogodilo, korisnicima je potrebno predočiti jasne upute i pravovremeno im dati tražene informacije.

Brzina

Pozornost online korisnika vrlo je kratka. Ako se Vaša web stranica učitava ‘sto godina’, korisnici će bez razmišljanja odustati od nje i odgovore na svoja pitanja potražiti negdje drugdje. Ovaj problem rješavamo pametnim kodiranjem i implementacijom modernih rješenja (kako u dizajnu tako i u developmentu).

Kako do web stranice koja prodaje?

Ako želite brendirati ili prodavati svoje proizvode i usluge putem Vaše web stranice, potrebno je u čitav proces uključiti stručnjake za digitalni marketing. Zašto? Zato što oni svojim znanjem i vještinama potencijalne kupce pretvaraju u stalne, odane kupce.

Oni pišu informativan sadržaj na web stranici (content writing), potiču kupce na akcije i kupovanje (copywriting), brinu se da Vaša web stranica bude vidljiva online, kako organski (Search Engine Optimisation) tako i putem oglasa (Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, …).

Savjetujemo Vas da provjerite naše usluge digitalnog marketinga ako želite naprednu web stranicu koja će brendirati i prodavati. Naglašavamo da smo u stanju ne samo izraditi kompletno novu web stranicu, već i redizajnirati i nadograditi Vašu postojeću stranicu.